loading

Smile Design

Svaki je osmeh unikatan i neponovljiv!

Osmeh ima uticaj na samopouzdanje i doprinose boljem izgledu. Osmeh treba biti privlačan, skladan i mora poboljšati kvalitetu života.

Pacijenti kada dođu u ordinaciju su nesigurni kakav će krajnji rezultat biti i za to nam služi Digital smile design, da pacijentu možemo konstruisati osmeh, kako bi on unapred mogao da vidi finalni rezultat.

Smile design je protokol za planiranje vašeg budućeg osmeha. Stomatolog kroz komunikaciju sa pacijentom, vizualnim pomagalima i softverom može izraditi tačan izgled vašeg budućeg osmeha, zatim taj isti novi osmeh može isprobati takozvanim mock-upom. Mock up pacijentu na zubima predstavlja kako će izgledati njegov budući osmeh i sve to pre nego što se krene sa bilo kakvom invazivnom nepovratnom radnjom.

Smile design je pomerio granice moderne stomatologije. Pomoću njega stomatolog može bolje razumeti želje svog pacijenta, te zajedno sa pacijentom i dentalnim tehničarom lakše doći do savršenog osmeha.

Smile design je individualan i razlikuje se od osobe do osobe. Pomoću njega možemo lakše kreirati harmoničan i lep osmeh, koji je uz to i funkcionalan.

sr_RSSR
Pozovite