loading

Dentalni turizam

Uštedite do 15.000€

na novi osmeh!

Dentalni Turizam Ordinacija Čolić

Naša ordinacija je specijalizovana za pružanje usluga dentalnog turizma, a mnoge naše procedure su posebno prilagođene pacijentima koji dolaze iz Švajcarske, Nemačke, Austrije i Slovenije.

Cene naših usluga su duplo povoljnije u Srbiji u poređenju sa uslugama u Hrvatskoj. Takođe, cene u našoj ordinaciji su do 5 puta povoljnije u poređenju sa evropskim državama kao što su Austrija, Nemačka i Švajcarska, odakle najčešće I dolaze naši pacijaenti.

Srbija je postala zemlja koja ponudom svojih stručnjaka u području dentalne medicine, postaje sve traženija kada se govori o dentalnom turizmu.

Stomatološka ordinacija Čolić ima veliki broj pacijenata iż Italije, Švajcarske, Nemačke i Austrije. Svakim danom imamo sve više pacijenata iz Slovenije, Engleske, Norveške pa čak i iz daleke Australije. Dobrodošli u naš prekrasni Beograd!

Šta je sa kvalitetom?

Kako izgleda vaš boravak u Beogradu dok traje procedura?

Organizujemo prevoz od aerodroma do hotela. Ordinacija Čolić ima saradnju sa hotelom koji se nalazi u blizini ordinacije. Osoblje hotela će vas uputiti na sve što vam je potrebno, kao što su upute do ordinacije ili grada, a takođe će organizovati taksi usluge po potrebi.

Tim ordinacije Čolić vam je na usluzi 24/7 za sve što vam je potrebno. Komuniciramo putem WhatsApp aplikacije i uvek smo dostupni. Kada dobijete privremene krune, možete normalno govoriti i jesti, tako da možete istraživati Beograd dok ne dobijete svoje trajne krune nekoliko dana kasnije.

Za pacijente iz Hrvatske imamo osiguranu ordinaciju za prvi pregled u Zagrebu.

Šta kažu naši pacijenti?

Naša ordinacija vam pruža izvanrednu priliku da doživite bogatu kulturu i atrakcije Beograda tokom
vašeg boravka kod nas. Beograd je grad živi i danju i noću, istorijom, živopisnom atmosferom i raznovrsnom kulturnom ponudom. Dok se vi posvećujete svojim stomatološkim tretmanima, naš tim će se pobrinuti da se osećate dobrodošlo i da iskoristite sve što Beograd ima da ponudi.

Kako da se više informišem?

image

Adresa

Svetogorska 46, Beograd

image

Telefon

+381 63 1418 413

image

Email

ordinacija.colic@gmail.com

Zakaži besplatan pregled

Molimo Vas da popunite potrebne podatke kako bismo mogli da vam ponudimo termin pregleda.

    sr_RSSR
    Pozovite