loading

Fasete / Viniri

Umetnost stvaranja savršenog osmeha!

Biserno beli zubi su želja svake osobe. Prelep i zdrav osmeh ispunjava nas samopouzdanjem, ali predstavlja i bitnu komponentu sveukupnog zdravlja. Ako imate oštećene ili estetski neprivlačne zube, ili želite poboljšati svoje samopouzdanje i utisak koji ostavljate na druge, ovaj zahvat je za vas!

Keramičke ljuskice (eng. veneers) najpopularnija su i najbrža metoda ulepšavanja osmeha. Njima možemo korigovati oblik i boju zuba u frontalnom području, što će vašem osmehu dati novu dimenziju. Ovim postupkom najčešće je potrebno samo minimalno brusiti zube, a u nekim slučajevima brušenje uopšte nije ni potrebno.

Keramičke ljuskice omogućuju postizanje idealno belih, pravilno položenih i ravnih zuba. No, kako bi vaš osmeh bio identičan onim najvećih zvezda sa filmskih ekrana, potrebno je da se dobro pridržavate pravila i terapije koju propisuje naš specijalista estetske stomatologije.

Keramičke ljuskice ili viniri izrađuju se od e.max keramike debljine od 0,3 mm do 0,5 mm i lepe se na prednju stranu zuba kako bi se poboljšao estetski izgled, ispravila oštećenja, boja ili položaj zuba.

Zbog svoje tankoće, bele boje i translucencije svetlosti, ljuskice mogu savršeno da imitiraju prirodne zube.

Keramičke ljuskice uz redovnu kontrolu mogu biti izuzetno dugotrajne, a u nekim slučajevima dugotrajnije i od zubnih krunica. 

Bitne su redovne kontrole radi uklanjanja naslaga, što dodatno produžuje vek ljuskica.

Za izradu keramičkih ljuskica koristimo isključivo najbolju keramiku e.max na koju pacijent dobije 5 godina garancije.

sr_RSSR
Pozovite